Hasançelebi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak Ülke ve Dünya sorunlarına duyarlı kalarak, kendisine ve topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “MODEL OKUL” olmaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH 8:20-12:20 ÖĞLE 13:00-14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04227436580(Okul)

WEB - https://hasancelebioo.meb.k12.tr

Adres - HASANÇELEBİ MAH. MUHSİN GÜLER CAD. HASAN ÇELEBI ÇOK PROGRAMLI LISESI BLOK NO 18 HEKİMHAN / MALATYA

Yerleşim Yeri - HASANÇELEBİ BELDESİ /HEKİMHAN/MALATYA

Ulaşım OKULUMUZUN BULUNDUĞU HASANÇELEBİ BELDESİ MALATYA SİVAS YOLU ÜZERİNDE OLUP ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERİN YOL GÜZARGAHINDADIR ULAŞIM SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MALATYA İLİNE 98 KM, HEKİMHAN İLÇESİNE 19 KM